Lastinantajille

Loviisan satama on kehittyvä ja dynaaminen täyden palvelun satama etelärannikolla. Loviisasta on hyvät tie- ja rautatieyhteydet kaikkialle Suomeen.

Kilpailuetuna voimme tarjota asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja materiaalivirtojen hoitoon hyvällä sijainnilla. Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun tuontiliikenteistä vapautuvat kuljetusyksiköt ovat käytettävissänne vientivirroille.

Satamaan tulee myös vain rahtiliikenteelle varattu junaraide suoraan Lahdesta pääradan varrelta. Rautatieliikenteelle kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa tehokkaampia ja yksilöllisiä ratkaisuja erittäin kevyen kustannusrakenteen mahdollistamalla kilpailukyvyllä. Käsittelemme junavaunuletkan vaikka odottaessa! 

Rekoilla tapahtuvaan esikuljetukseen tarjoamme liikennöitsijälle tauottoman palvelun ja ennakoivan tiedonvälityksen. Näillä on saavutettu merkittäviä säästöjä liikennöitsijän kustannuksiin. Lastinomistajat saavat näin kilpailukykyisempiä kuljetustarjouksia satamaamme suuntautuvasta liikenteestä.

Olemme lyhyen satamaväylän päässä Suomenlahden laivaliikenneväylistä, alukset säästävät aikaa ja kustannuksia mm. luotsausmaksuissa. Satamaoperaattoriemme tärkein tavoite on tehokkaat lastinkäsittelyt niin ajallisesti kuin maksimaalisella lastauskapasiteetin käytöllä. Tehokkailla toimilla saadaan rahdin yksikkökustannusta laskemaan.

Toimiva ja  yhteen hiileen puhaltava yhteistyö sataman toimijoiden kesken on tärkein merkittävä tekijä kilpailukykyisen kokonaisuuden saavuttamiseksi. Yhteistyöllä saavutetaan yksilöllinen asiakaskohtainen palvelu sekä tarvittava joustavuus, täysin ilman lisäkustannuksia.

Tervetuloa Sinun satamaasi.