Palvelut

Tarjoamme lastinkäsittelypalveluita konventionaalisten alusten lastaukseen ja purkuun maanostureilla tai laivan omilla nostureilla, roro-aluksille on ramppi ja käsittelykalusto lauttavaunujen ja storo-lastien käsittelyyn. Lisäksi viljanlastaus hoidetaan tehokkaalla lastaimella sekä sementinpurku paineilmalla putkistoa pitkin.   

Lasteina olemme erikoistuneet muun muassa sahatavaraan, viljaan, sementtiin, pylväisiin, tukkeihin, kappaletavaraan, kaikenlaisiin irtolasteihin sekä projekteihin laatikoista satojen tonnien erikoiskuljetuksiin.

Meillä on yksinkertainen tavoite; tarjota tehokkaimmat ja kilpailukykyisimmät ahtauspalvelut näille lasteille.

Loviisan sataman palveluvaltteja ovat tehokkuus, joustavuus ja luotettavuus. Jokainen asiakas palvellaan yksilöllisesti.

Tavaran käsittelyyn käytetään aina siihen parhaiten soveltuvaa kalustoa:

  • Neljä tela-alustaista mobiili-nosturia, ns. täsmänostureita, joilla pystytään vastaamaan monipuolisesti ja tehokkaasti asiakkaiden eri tarpeisiin ja tilanteisiin, nostureihin on tarvittavat lisälaitteet erilaisiin koukkunostoihin levittäjineen, tukkipihdit sekä kahmarit irtolastin käsittelyyn. Lisäksi käytössä on pyöräalustainen mobiilinosturi kahmareineen.
  • Trukkeja käsittelykapasiteetilta kolmesta tonnista aina kahteenkymmeneen tonniin asti.
  • Pyöräkuormaajia bulk-tuotteiden, sellun sekä pylväiden käsittelyyn
  • Konttikurottaja, kontti- sekä erikoisnostoihin
  • Viljan ja sementin käsittelyyn nykyaikaiset ja nopeat kuljettimet, joilla saavutetaan lyhyet laivakäynnit sekä luotettava toiminta.